Shenzhen LANDEA SIGNS is uitsluitend gespecialiseerd in de productie van allerlei kwaliteitsborden en bewegwijzering. We werken samen met partners in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen en andere Europese Unie en andere landen. Productie van bewegwijzering voor binnen en buiten in het vasteland van China.
En installatie- en aftersalesdiensten in verschillende landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Australië en de VS, enz.

Fabrieken met 12.000 vierkante meter productie, met veel machines voor CNC en lassen, enz. Exclusieve specialisatie van het bedrijf is de productie van visuele advertenties.


Omdat al onze aandacht is gericht op een enkel reclameveld, namelijk de productie van visuele advertenties, bieden we de producten van een hoge kwaliteit en operationele service.In het productieproces gebruiken we een van de modernste CNC-centra die momenteel in de wereld bestaan , Voor het verlichten van reclameborden passen we de geavanceerde LED-systemen toe. We hebben het geautomatiseerde model voor orderacceptatie en voorraadbeheer geïntroduceerd en worden voortdurend verbeterd.

Factory
Factory
Factory
Factory
OVER ONS
Bedrijfsprofiel
Bedrijfscultuur
PRODUCTEN
Letter Profile
Recently Project
Lightbox
Customized
NIEUWS
bedrijfsnieuws
Nieuws uit de sector
NEEM CONTACT MET ONS OP
  • Tel: +86-0760-22508998
  • Contact: Jenny Tan
  • E-mail:info@landeasigns.com
  • www.landeasigns.com
  • Toevoegen: Nr. 2, Shengye North Road, Maxin Industrial Park, Huangpu Town, Zhongshan City 528429 P.R.China
Online dienst
QR code